Nyheter > IBJJF Copenhagen Open 3-4 Maj 2014

Helgen i Köpenhamn bjöd på en väldig trevlig tävling med hög nivå på både utövare och arrangör. Jag är väldigt imponerad av IBJJF som organisatör. Vi från Team Leites Stockholm åkte ner med ett blandat gäng på 9 stycken glada tjejer och killar som tävlade, 2 tränare och 3 supportrar!
Som vanligt hördes vi högt på läktarna via vår gemenskap, höga skratt, hejande på kompisarna och det blåa östersjöhavet av våra tröjor på läktaren. Under helgen skrapade vi ihop 8 medaljer. Som vanligt visade alla upp en riktigt fin och tekniskt BJJ bland hårda motståndare.
För varje tävling ser jag stora framsteg och jag spår en väldigt ljus framtid för oss med den nya erfarenheten och nya teknikerna vi stött på och fått med oss.
Tack och grattis till alla som var nere i Köpenhamn. Ni är alla segrare i mina ögon, ni gav allt vare sig det var på mattan, läktaren, kameraansvarig eller en vän.
Den starka glädjen var genomgående under hela helgen vare sig det var en comeback till mattan, debuter, vinster och förluster.
Som vanligt när vi är tillsammans så visar och påminner ni mig att vi har något man inte kan köpa för pengar och det tackar jag för! / Sergio Leites

Saknas på bilden: Jon Röhne och Samuel Tillenius.
 

Resultat:
GULD
Samuel Tillenius master 2 -88,3 kg blåbälte
Giuseppe Zappalá adult -100,5 kg vitbälte
Stefan Karlsson adult -88,3 kg vitbälte
SILVER
Jon Röhne öppna klassen adult brunbälte
Anders Oscarsson master 2 82,3 vitbälte
Samuel Tillenius öppna klassen master 2 blåbälte
BRONS
Jon Röhne adult 94,3 brunbälte
Mikael Eriksson adult -94,3 kg vitbälte